Sfântu Gheorghe

str. Muncitorilor nr. 16

0267312919 / 0728114900

office@provitam.com

Târgu Secuiesc

str. Păcii nr. 11

0267364967 / 0728114901

office@provitam.com

Cluj-Napoca

str. Cometei nr. 38a

0264430175 / 0728114909

office@promedicalcenter.ro

Covasna

str. 1 Decembrie 1918 FN.

0728114902

office@provitam.com


Chiar dacă nu aveți probleme de sănătate, este important să vă faceți anual teste de screening, mai ales după vârsta de 35 de ani. De ce? În lumea noastră agitată, uităm adesea de propria sănătate, deși cu toții ne dorim să rămânem sănătoși și activi pe măsură ce înaintăm în vârstă. Sănătatea noastră nu ar trebui să fie importantă doar atunci când apar problemele! În viziunea noastră, calitatea și accesibilitatea serviciilor de sănătate este esențială pentru îmbunătățirea calității vieții. În acest sens am creat pachetele noastre unice de menținere a sănătății care nu se rezumă doar la efectuarea analizelor și testelor de screening, ci includ și interpretarea rezultatelor, analiza tendințelor de laborator și consultațiile medicale necesare.


Pentru cine se adresează aceste servicii?

Pachetul de analize este recomandat pentru persoanele cu vârsta peste 35 de ani, fără simptome, în scopul prevenirii bolilor. Analizele oferă o imagine de ansamblu a stării de sănătate și a funcțiilor vitale fundamentale ale organismului.

Ce fel de investigații include pachetul de analize Pro-Health?

Ce oferă în plus Pro-Health+ ?

În cazul Pro-Health+, pachetul se completează cu examinări ecografice [abdominală în cazul bărbaților, abdominală și mamară în cazul femeilor]. Ecografia reprezintă cea mai eficientă metodă pentru diagnosticarea bolilor, fiind, de asemenea, nedureroasă și non-invazivă. Examinarea ecografică permite obținerea de informații detaliate despre următoarele:



Evaluarea rezultatelor inclusă!

Interpretarea rezultatelor se desfășoară în două etape.

(1) Pentru ambele pachete [Pro-Health, Pro-Health+], asigurăm o interpretare scrisă, clară, elaborată de medicii noștri de laborator/de specialitate în funcție de rezultate. La nevoie, această interpretare poate include sugestii pentru efectuarea altor teste suplimentare. În plus, vă furnizăm grafice ușor de înțeles care prezintă evoluția valorilor analizelor de laborator (cum ar fi nivelul de glicemie etc.) în comparație cu anii anteriori și cu limitele normale.

[ANALIZA TENDINȚELOR DE LABORATOR – ATL]

(2) De asemenea, dacă pacientul nu are deja un medic curant, va avea posibilitatea de a se consulta personal cu medicii de laborator sau de specialitate ai clinicii Pro Vitam. Medicii noștri vor ajuta la interpretarea rezultatelor și dacă este indicat, vor oferi îndrumare în privința efectuării altor examinări recomandate. Costul pachetului include interpretarea scrisă și în caz de necesitate, consultația personală. Pentru aceasta din urmă este necesară o programare. La cerere, recoltarea sângelui poate fi efectuată la domiciliul clientului, inclusiv în zilele de sâmbătă.

Dacă rezultatele analizelor nu prezintă abateri, recomandăm efectuarea anuală a investigației. Pro Vitam trimite pacienților săi un reminder anual.

Cum să vă pregătiți pentru analize?

Cu 12 ore înainte de recoltarea sângelui și cu 3-6 ore înainte de efectuarea ecografiei abdominale, nu se consumă alimente. Consumul de apă plată este recomandat. Pacientul trebuie să aibă vezica urinară plină atunci când se prezintă la ecografie, așa că nu este recomandată urinarea înainte de examinare.

Aflați mai mult! Persoană de contact: Demeter Zita, +40 728 114 904