Sepsiszentgyörgy

Munkás utca 16

0267312919 / 0728114900

office@provitam.com

Kézdivásárhely

Béke utca 11

0267364967 / 0728114901

office@provitam.com

Kolozsvár

Cometei utca 38a

0264430175 / 0728114909

office@promedicalcenter.ro

Kovászna

1918 Decembrie 1 utca

0728114902

office@provitam.com


Még ha nincs is egészségügyi panaszunk, fontos évente szűrővizsgálatokat végezni különösen 35 év felett. Miért? Rohanó világunkban gyakran elfeledkezünk saját egészségünkről, pedig mindannyian szeretnénk idős korunkban is egészségesek és aktívak maradni. Az egészségünk ne csak akkor legyen fontos, amikor már valóban nagy a baj! Mi abban hiszünk, hogy az egészségügyi szolgáltatások minősége és hozzáférhetősége kulcsfontosságú az életminőség javításához. Ebben a szellemiségben hoztuk létre egyedülálló egészségmegőrző csomagjainkat, amelyek nemcsak a szűrővizsgálatokat tartalmazzák, hanem leletértelmezést, labor trend elemzést és konzultációt is biztosítanak klienseinknek.


Kinek ajánljuk a szűrőcsomagokat?

Vizsgálati panelünket 35 év feletti, panasszal nem rendelkező személyeknek javasolt elvégezni betegségmegelőzés céljából. A vizsgálat áttekintő képet mutat egészségi állapotáról és szervezete legalapvetőbb életfunkcióiról.

Miről tájékoztat a Pro-Health laborcsomag ?

Mivel több a Pro-Health+ szűrőcsomag ?

A Pro-Health+ esetén ultrahang vizsgálatokkal egészül ki a csomag, amely a leghatékonyabb vizsgálati és betegségszűrő eszköz, ráadásul fájdalom- és sugármentes. Az ultrahang lehetővé teszi, hogy részletes információt szerezzünk a következőkről:

Kiértékeljük eredményeit !

A leletértelmezés két szakaszban történik.

(1) Mindkét csomag esetén [Pro-Health, Pro-Health+], jól értelmezhető, írásos kiértékelést kap kézhez, amelyet labororvosaink/szakorvosaink állítanak ki az eredmények alapján. Indokolt esetben, a kiértékelés javaslatokat tartalmazhat további vizsgálatok elvégzésére. Ugyanakkor mellékelünk átlátható ábrákat, amelyek a laboratóriumi analízisek (cukorszint stb.) értékeinek alakulását mutatják az előző évekhez, valamint az alsó és felső értékhez viszonyítva. [LABOR TREND ELEMZÉS – LTE]

(2) Továbbá, amennyiben nem rendelkezik kezelőorvossal, konzultálhat személyesen kijelölt laboratóriumi szakembereinkkel illetve szakorvosainkkal, akik segítenek a leletek értelmezésében, valamint, ha szükségszerű, útbaigazítják a további javasolt vizsgálatokat illetően. A csomag ára tartalmazza az írásos kiértékelést, valamint, szükség esetén, a személyes konzultációt. Utóbbihoz telefonos időpontegyeztetés szükséges. Igény esetén, a vérvétel elvégezhető otthonában, akár szombaton is.

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

Vérvétel előtt 12 órával, hasi ultrahang előtt 3-6 órával nem szabad enni. Szénsavmentes víz fogyasztása javasolt. Fontos, hogy a páciens telt hólyaggal érkezzen a hasüregi ultrahangra, ezért nem tanácsos a vizeletürítés vizsgálat előtt.


Tudjon meg többet!

Kapcsolattartó: Dr. Jenei Zsuzsanna (PhD), +40 728 879 328