Vizualizarea rezultatelor utilizand cod QR

Centrul medical Pro oferă un mod convenient de a vizualiza rezultatele on-line pe telefoane mobile cu acces la internet, prin scanarea codului QR primit la înregistrarea pacientului și deschiderea link-ului unic din cod cu browserul telefonului. Pentru utilizarea serviciului trebuie instalat un cititor de cod de bare pe telefonul mobil, care utilizează camera telefonului.

Telefoane cu sistemul de operare Android

Instalați aplicația gratuită Barcode Scanner de la ZXing Team din Market. După instalare, deschideți aplicația și scanați codul QR de la o distanță de 5-10 cm. Dacă scanarea este reușită, selectați 'Open browser' dintre opțiunile afișate, și se va deschide pagina web cu rezultatele analizelor.

Telefoane cu sistemul de operare iOS (toate modele iPhone)

Instalați aplicația gratuită NeoReader de la iTunes App Store. După instalare, deschideți aplicația și scanați codul QR de la o distanță de 5-10 cm, apasând butonul Scan. După scanare, pagina web cu rezultatele analizelor se va deschide automat.

Alte telefoane cu Java

Descărcați aplicația ZXing Barcode Reader de la http://zxing.org/w/BarcodeReader.jar . După instalare, aplicația va fi prezent în lista aplicațiilor Java.

 

Login