SERVICII DE MEDICINA MUNCII

SERVICII DE MEDICINA MUNCII:

Potrivit prevederilor legii sanatații în munca angajatorul are obligația de a asigura securitatea si sanatatea lucratorilor în toate aspectele legate de munca. 

Dotarea materiala a centrului permite ca medicii nostrii sa se poata deplasa la locatia punctului de  lucru al institutiei/societații conduse de dumneavoastra și sa efectueze toate examinarile cerute de lege, astfel angajații dumneavostra ne-fiind obligați sa se prezinte la  o policlinica de stat pt. efectuarea examinarilor medicale.În cadrul departamentului de Medicina Muncii din societatea noastra, iși desfasoara activitatea personal specializat în probleme de medicina muncii, avizați de Ministerul Sanatatii.

Oferim :

• examinarile medicale periodice necesare fiecarui loc de munca  privind efectuarea investigațiilor obligatorii conform legislatiei în vigoare.

• semnalizarea cazului de boala profesionala și dispensarizarea acestuia dupa confirmare.

• pastrarea și completarea dosarelor medicale

• examinarea personalului care se reintegreaza la locul de munca în urma incapacitații temporare de munca (readaptarea la locul de munca), verificare concedii medicale.

• eliberarea avizelor medicale pentru schimbarea locului de munca.

• realizarea unui raport anual care sa cuprinda propuneri privind optimizarea condi?iilor de munca, în scopul prevenirii apariției bolilor profesionale si a celor legate de profesie.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactați!

În speranta unei colaborari productive va asiguram de înalta noastra considerațiune.

Departament medicina ocupaționala:

Mobil: 0727.045.223

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Va mulțumim!

 

Login